Bloemen bestellen

Laat jouw boeket aan huis bezorgen of haal het af in de bloemenkraam.

Wil jij …

Iemand verrassen?

Verras iemand met een mooi boeket geleverd op de gewenste locatie.

Iemand verblijden?

Verblijd iemand met een bos die hij of zij verdiend heeft.

Jezelf verbazen?

Verbaas jezelf over de mooie kleuren en sprekende bloemen die geleverd worden.

Ook als je eenmalig iemand of jezelf wilt verwennen met een mooi vers boeket bloemen kan je bij Flores bloemenservice terecht. Bloemen kunnen besteld worden om af te halen of om te laten bezorgen.

Hoe het bestellen van bloemen werkt

Omdat ik graag met je meedenk, stem ik vooraf altijd persoonlijk de mogelijkheden met je af. Ik verzoek je daarom onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat ik telefonisch contact met je op kan nemen.

Liever direct contact?

Whatsapp mij

De bestelling dient via een betaalverzoek voldaan te worden (zorg daarom dat het juiste mobiele telefoonnummer ingevuld wordt in het bestelformulier).

Vanaf €20,- worden de bloemen gratis bezorgd in Andelst, Dodewaard, Elst (Gld.), Heteren, Herveld, Oosterhout, Opheusden, Randwijk, Valburg, Zetten. Indien je voor een lager bedrag een boeket besteld, worden bezorgkosten berekend (€2,50) indien de bloemen bezorgd moeten worden. Bestellen kan vanaf €15.-

Wanneer het formulier volledig ingevuld is en het betaalverzoek is voldaan, zal ik de bloemen op de gewenste datum bezorgen. De ontvanger zal gegarandeerd verrast zijn!

Plaats je bestelling

    Je gegevens

    Gegevens van de ontvanger van het boeket

    Je bestelling

    Voor een juiste verwerking van de bestelling en verzending van het formulier moeten de velden met * ingevuld worden.